BIROUL DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE - S.U.P.A.G.L. - PRIMARIA BRAILA

 

              S.U.P.A.G.L Braila presteaza servicii D.D.D, avand in dotare echipamente profesionale si personal calificat.Toate produsele folosite de noi in tratamentele de dezinfectie,  dezinsectie si deratizare sunt avizate pentru profilaxia sanitar-umana de Ministerul Sanatatii si cuprinse in Registrul National al Produselor Biocide.
             Ordinul Ministerului Sanatatii 119/2014, art. 50, lit. b) impune agentilor economici din Romania sa efectueze servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la intervale periodice. Gandindu-ne la sanatatea celor din jur, ne dorim sa le efectuam intr-un mod cat mai profesionist. In momentul de fata, in Romania aceste servicii nu sunt privite de toata lumea ca fiind necesare, de aceea este nevoie de o mai buna informare a fiecaruia asupra riscurilor la care se expune. In felul acesta aratam ca ne pasa de confortul nostru si al celor din jur.
            Prin tehnicile speciale de dezinsectie, dezinfectie si deratizare noi venim in sprijinul dumneavoastra dorind sa va asiguram un mediu curat si igienizat prin  combaterea vectorilor biologici.

                                        

  

Imagini din timpul executarii serviciilor de pulverizari aeriene a substantelor de combatere a larvelor si adultilor de tantari