• Campanie de sterilizare a cainilor 26-27 ianuarie 2018
   2015-03-25 12:00:00

   In perioada 26 – 27 ianuarie 2018 s-a desfasurat o noua campanie de sterilizare, microcipare si inregistrare a cainilor de rasa comuna cu stapan din municipiul Braila. Campania a fost organizata de Primaria Municipiului Braila in parteneriat cu organizatia Dog Rescue Romanian. Punctul de sterilizare a fost amenajat in Radu Negru, str Sebesului , Bl N2, parter. Echipa medicala a fost asigurata de asociatia Dog Rescue Romania. In timpul campaniei au fost sterilizati 44 de caini cu stapan, majoritatea lor fiind femele , (41 din totalul de 44). Sterilizarea unui numar mare de femele in campanie este benefica deoarece se diminueaza riscul aparitiei puilor nedoriti si miscorarea numarului de caini de pe strazile municipiului. Numarul cainilor sterilizati in aceasta campanie a fost sub cel asteptat, detinatorii de caini raspunzand intr-un numar foarte mic acestei facilitati create de Primaria Municipiului Braila.  

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   In perioada 20-21 martie 2015 a avut loc o noua campanie gratuita de sterilizare si microcipare a cainilor de rasa comuna si metisii acestora, organizata de Primaria Municipiului Braila si Asociatia Dog Rescue Romanian. In timpul campaniei au fost sterilizati 93 caini. 

   Rezultatele bune obtinute in aceasta campanie demonstreaza faptul ca posesorii de caini din municipiul Braila au fost deschisi acestei oportunitati, ca a crescut gradul de informare si de responsabilitate a cetatenilor fata de problema populatiei canine.

   Posesorii de caini si iubitorii de animale si-au manifestat interesul pentru o noua campanie de sterilizare, efectuandu-se programari pentru noua campanie care se va desfasura in perioada 27-28 martie 2015.

    

    

   .

    

  • TARG DE ADOPTIE, 27 IULIE 2014, Gradina Publica Braila
   2014-07-25 16:43:30

    

   Targul de adoptie este organizat de catre Primaria Municipiului Braila si Asociatia Dog Rescue Romanian in cadrul Parteneriatului aprobat de catre Consiliul Local Municipal Braila prin Hotararea nr. 133/2014.

   Organizatorii au fost sprijiniti pe parcursul derularii evenimentului de voluntarii organizatiei „Suflet langa suflet”.

   Au fost alaturi actori ai Teatrului de Papusi „Carabus” precum si reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Braila care au prezentat o demonstratie de dresaj canin cu cainii de serviciu, bucurandu-se de aplauzele tuturor celor prezenti.

   La eveniment au participat atat viceprimarul Municipiului Braila, Doamna Doinita Ciocan precum si Primarul Municipiului Braila, Domnul Aurel Gabriel Simionescu.

   Au fost efectuate 3 adoptii dintre cainii adusi din adapostul Unirea. Au mai fost adoptati si doi pui din cei 7 adusi de o familie de iubitori de animale.

   Sc Global Pet SRL a acordat premii adoptatorilor constand in hrana, lesa si zgarda, sampoane iar Asociatia Dog Rescue Romanian a oferit cadouri de la Royal.

    

  • Campanie de microcipare si sterilizare 23-27 iulie 2014
   2014-07-23 13:34:19

    

    

    

    

    

  • VIZITA LA ADAPOST a reprezentantilor Asociatiei Second Chance Rescue
   2014-07-20 15:08:53

    

    

   Voluntarii Asociatiei au vizitat adapostul Lacu Sarat la invitatia domnului Dr. Hofmann Rudolf.

   In timp ce se aflau in adapost la poarta acestuia erau abandonati caitiva pui. Acestia au fost preluati imediat de voluntari pentru a fi ingrijiti si a le gasi adopatori.

  • CONCURS DE DESENE INTAMPLARI CU BUNICI DESPRE CAINI SI PISICI
   2014-02-25 00:00:00

    Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Braila si Asociatia Initiativa Cetatenilor Seniori din Braila in cadrul campaniei „Mai putini caini pe strada”. Au fost organizate vizite la adapost pentru ca bunicii, parinti, copii sa poata realiza adoptii, indeplinindu-se o conditie de participare la concursul de desene. 

   Au fost oferite premii copiilor dar si seniorilor. Castigatorul senior al primului loc a primit sansa de a participa la vizita din Polonia alaturi de echipa proiectului „Pregatirea cetatenilor seniori pentru imbatranire activa”

  • CAMPANIA „MAI PUTINI CAINI PE STRADA”
   2013-12-04 00:00:00

    

    

    

    

    

    

    

   Campanie de informare organizata de Primaria Municipiului Braila si Asociatia Initiativa Cetatenilor Seniori din Braila in data de 4 Decembrie 2013.

  • CAMPANIA „DISPENSARUL GRATUIT”
   2013-12-02 00:00:00

   Campania este organizata de Primaria Municipiului Braila, Asociatia Initiativa Cetatenilor Seniori Braila si Asociatia „Vreau sa fiu liber” in zilele de 2 si 3 decembrie 2013 si se adreseaza detinatorilor de caini in vederea vaccinarii, identificarii si sterilizarii cainilor.

  << < 1 > >> (1)